PRAVILA PRIVATNOSTI

DOMENA DEA doo

POLITIKA PRIVATNOSTI2018-11-19T15:46:00+00:00

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA – POLITIKA PRIVATNOSTI

Tvrtka DOMENA DEA d.o.o. za trgovinu i usluge, sa sjedištem na adresi Tomislavova 3., Zagreb, OIB 93639623152, upisana u Trgovački sud u Zagrebu, koju zastupa Z. Kolaraec i D. Kolarec (u daljnjem domena.hr) brine o zaštiti Vaših osobnih podataka i poduzima sve potrebne tehničke i organizacijske mjere u skladu s najboljom praksom i obvezama koje propisuju hrvatski zakoni i Opća uredba o zaštiti osobnih podataka (GDPR).

Ako nas kontaktirate pomoću kontakt obrasca na ovim Internet stranicama ili putem elektroničke pošte, vaši podaci koje ste nam poslali ostati će pohranjeni kod nas u mail klijentu sve do Vašeg opoziva ili dok to bude neophodno u svrhu koja ovisi od prirode poslovnog odnosa u kojem se nalazimo. Vaše osobne podatke nećemo bez Vaše suglasnosti predavati dalje, osim u slučajevima kada isto nalaže zakon RH, a obvezno ćemo poštivati zakonske odredbe posebice rokove za pohranu osobnih podataka.

Obrađujem one Vaše osobne podatke koje prikupljamo tijekom poslovnog odnosa kao što su ime i prezime, adresa, država, e-mail adresa, broj telefona. Osobne podatke skupljamo, koristimo i obrađujemo samo u slučaju kada su neophodni za relazaciju usluge (ugovorne i predugovore mjere).Utvrđene podatke o klijentima brišu se nakon završetka posla ili nakon okončanja poslovnog odnosa poštujući propisane rokove za čuvanje u skladu sa zakonom RH.

PROMOTIVNI MATERIJALI

Ako povremeno želite primati naše obavijesti o popustima, novostima putem e-maila, potrebno je da nam pošaljete zahtjev na e-mail domena@domena.hr naslova ŽELIM PRIMATI NOVOSTI I PROMOTIVNE MATERIJALE. Svoj zahtjev u bilo kojem trenutku možete opozvati putem iste e-mail adrese.

VAŠA PRAVA

Imate pravo dobiti informaciju, na dolje navedene kontakt podatke o vašim osobnim podacima koje prikupljamo, čuvamo i obrađujemo, te pravo na ispravak, brisanje, ograničavanje, prijenos, opoziv i prigovor.
Ako smatrate da obrada Vaših osobnih podataka krši prava propisana GDPR-om ili smatrate sa su vaša prava koja proistječu iz GDPR-a prekršena na neki drugi način, možete mi podnijeti prigovor na mail osobnipodaci@domena.hr. U slučaju nemogućnosti zajedničkog rješavanja nesporazuma možete se direktno obratiti Agenciji za zaštitu osobnih podataka (AZOP).

Ako se ne slažete sa domena.hr politikom zaštite osobnih podataka molim Vas da ne koristite Internet stranice i da sa nama ne dijelite osobne podatke.
Maloljetne osobe nemaju dozvolu da nas kontaktiraju.
Svaka promjena politike privatnosti biti će objavljena na našim web stranicama.

PRAVILA O KOLAČIĆIMA

Web stranice domena.hr koriste tzv. kolačiće (eng. „cookies“).
Kolačići su male tekstualne datoteke koje generira poslužitelj web stranica i koje se putem web preglednika pohranjuju na uređaju korisnika, a kako bi se korisniku mogla pružiti što kvalitetnija usluga i sadržaji. Pohranjuju određene informacije (npr. željene postavke jezika i sl.),koje Vaš preglednik može reproducirati kada se vratite na web stranicu (ovisno o trajanju kolačića).
Upotrebljavamo neophodne kolačiće za funkcionalnost web stranice. Neophodni su kako bi korištenje ove web stranice i njene osnovne usluge i značajke bile moguće. Bez ovih kolačića, na primjer, nećete moći pristupiti određenim sigurnim područjima. Ovi se kolačići ne mogu onemogućiti.
Kada prvi put pristupite web stranici, pojavit će se natpis koji upozorava na postojanje kolačića i zatražiti Vašu suglasnost za njihovo prihvaćanje.
Nastavkom pregledavanja web stranice, prihvaćate korištenje kolačića.

Korisnik web stranice putem postavki svojeg web preglednika uvijek može samostalno regulirati (ograničiti ili onemogućiti) primanje kolačića.
Napominjemo da onemogućavanje kolačića može utjecati na funkcionalnost i Vašu interakciju s web stranicom, te isključujemo svaku odgovornost za bilo kakav gubitak funkcionalnosti i/ili kvalitete sadržaja web stranice u svim slučajevima odabira regulacije primanja kolačića od strane korisnika.

Dodatne informacije o konfiguriranju postavki preglednika za kolačiće možete pronaći na sljedećim linkovima:

• https://support.mozilla.org/hr/kb/Privatno%20pretra%C5%BEivanje saznajte više o načinu privatnog pregledavanja i postavkama kolačića u Firefoxu

• https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=hr za čitanje o načinu anonimnog načina i postavkama kolačića u pregledniku Google Chrome

• https://support.microsoft.com/hr-hr/help/17479/windows-internet-explorer-11-change-security-privacy-settings pročitajte način rada “InPrivate” i postavke kolačića u pregledniku Internet Explorer
• https://support.apple.com/kb/PH21411?viewlocale=hr_HR&locale=en_US za više informacija o modusu “Privatna navigacija” i postavkama kolačića u pregledniku Safari

Korištenjem ovih web stranica smatrati će se da su korisnici u svakom trenutku upoznati i suglasni s uvjetima korištenja, uključujući odredbe o obradi i zaštiti osobnih podataka i mogućnostima u vezi s kolačićima

KONTAKTI

Kontakt za zaštitu osobnih podataka:
Adresa: Tomislavova 3., 10000 Zagreb , Hrvatska
Službeni e-pretinac: osobnipodaci@domena.hr

Ova web stranica koristi kolačiće radi boljeg korisničkog iskustva. Korištenjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića u skladu s uvjetima korištenja. Saznaj više. Saznaj više PRIHVAĆAM

Politika kolačića

Web stranica www.domena.hr koristi tzv. kolačiće (eng. „cookies“). Kolačići su male tekstualne datoteke koje generira poslužitelj web stranica i koje se putem web preglednika pohranjuju na uređaju korisnika, a kako bi se korisniku mogla pružiti što kvalitetnija usluga i sadržaji. Pohranjuju određene informacije (npr. željene postavke jezika i sl.),koje Vaš preglednik može reproducirati kada se vratite na web stranicu (ovisno o trajanju kolačića). Upotrebljavamo neophodne kolačiće za funkcionalnost web stranice. Neophodni su kako bi korištenje ove web stranice i njene osnovne usluge i značajke bile moguće. Bez ovih kolačića, na primjer, nećete moći pristupiti određenim sigurnim područjima ili pratiti svoju košaricu za online kupovinu. Ovi se kolačići ne mogu onemogućiti. Kada prvi put pristupite web stranici, pojavit će se natpis koji upozorava na postojanje kolačića i zatražiti Vašu suglasnost za njihovo prihvaćanje. Nastavkom pregledavanja web stranice, prihvaćate korištenje kolačića. Korisnik web stranice putem postavki svojeg web preglednika uvijek može samostalno regulirati (ograničiti ili onemogućiti) primanje kolačića. Napominjemo da onemogućavanje kolačića može utjecati na funkcionalnost i Vašu interakciju s web stranicom, te isključujemo svaku odgovornost za bilo kakav gubitak funkcionalnosti i/ili kvalitete sadržaja web stranice u svim slučajevima odabira regulacije primanja kolačića od strane korisnika. Dodatne informacije o konfiguriranju postavki preglednika za kolačiće možete pronaći na sljedećim linkovima: • https://support.mozilla.org/hr/kb/Privatno%20pretra%C5%BEivanje saznajte više o načinu privatnog pregledavanja i postavkama kolačića u Firefoxu • https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=hr za čitanje o načinu anonimnog načina i postavkama kolačića u pregledniku Google Chrome • https://support.microsoft.com/hr-hr/help/17479/windows-internet-explorer-11-change-security-privacy-settings pročitajte način rada “InPrivate” i postavke kolačića u pregledniku Internet Explorer • https://support.apple.com/kb/PH21411?viewlocale=hr_HR&locale=en_US za više informacija o modusu “Privatna navigacija” i postavkama kolačića u pregledniku Safari Korištenjem ovih web stranica smatrat će se da su korisnici u svakom trenutku upoznati i suglasni s uvjetima korištenja, uključujući odredbe o obradi i zaštiti osobnih podataka i mogućnostima u vezi s kolačićima.