DOMENA DEA

O NAMA

O NAMA2019-01-14T14:51:43+00:00

O NAMA

hr

Tvrtka DOMENA DEA glavni je regionalni zastupnik vodećeg europskog koncerna u branši radne odjeće – FRISTADS KANSAS. U sastavu koncerna je i A-CODE, brand specijaliziran za rekreativni program, sport i slobodno vrijeme.

Navedeni proizvođači baziraju proizvodnju isključivo prema europskim standardima i po potrebi zadovoljavajući norme ( sastav materijala, boja, svojstva, trajnost, – npr. EN ISO 20471, EN 343, EN 342, EN 1149 itd.) zavisno o zahtjevu radnog mjesta, a i posjeduju certifikate. Posebna se pažnja posvećuje radnom odijelu kao cjelini i to od materijala i svih ostalih sastojaka (gumba, patenata, drukera itd.) koji su svi proizvedeni i zadovoljavaju EKO-TEX STANDARD 100 i garantiraju korisniku naših artikala da su kao takvi potpuno neškodljivi u zdravstvenom pogledu tijekom nošenja i potpuno ekološki prihvatljivi.

Razlozi zbog kojih se kupci odlučuju za naš prodajni asortiman :

  • kvaliteta materijala (postupak sanforiranja, koji omogućava da tijekom korištenja/održavanja materijal ne mijenja boju, ne skuplja se itd.)
  • gramatura materijala – mješavina 245, 260, 300 g/m2, pamuk 350, 375 g/m2
  • način izrade, dvostruki-trostruki prošivi na najopterećenijim mjestima koji ne pucaju
  • funkcionalnost, skladni krojevi sa svrhom što veće pokretljivosti, mnoštvo korisnih džepova
    kvalitetni patent zatvarači, gumbi, drukeri, kopče itd.
  • općenito kompaktnost, čvrstoća
  • i možda najvažniji razlog: VIŠESTRUKI VIJEK TRAJANJA

LET’S GET TO WORK

-FRISTADS

BRENDOVI

hr
Zastupamo etablirane, kvalitetne europske brendove, sa dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji radne odjeće.

FRISTADS

RADNA ODJEĆA

KANSAS

Industrijska odjeća

GEN Y

ODJEĆA ZA GRAĐEVINARE

KUBLER

Radna odjeća

NOVA KOLEKCIJA

Naši klijenti

hr

Provjerite zašto se ERICSSON NIKOLA TESLA, EMERSON, VIP-NET, ZAGREBAČKI HOLDING, VOLVO HRVATSKA, INSTITUT RUDJER BOŠKOVIĆ, PRO INTEGRIS, SINTAKSA, ENERGOKONTROL, HRVATSKI AUTOKLUB, ROSING, EKONERG, VELUX HRVATSSKA, FRIGOMOTORS, KONČAR GIM i mnogi drugi odlučuju za naše proizvode!

Dozvolite da Vam pomognemo!

POSLATI ĆEMO VAM DETALJNU PONUDU KOJA UKLJUČUJE I ISPORUKU KATALOGA PROIZVODA U VAŠ INBOX .

ŽELIM PONUDU!
Ova web stranica koristi kolačiće radi boljeg korisničkog iskustva. Korištenjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića u skladu s uvjetima korištenja. Saznaj više. Saznaj više PRIHVAĆAM

Politika kolačića

Web stranica www.domena.hr koristi tzv. kolačiće (eng. „cookies“). Kolačići su male tekstualne datoteke koje generira poslužitelj web stranica i koje se putem web preglednika pohranjuju na uređaju korisnika, a kako bi se korisniku mogla pružiti što kvalitetnija usluga i sadržaji. Pohranjuju određene informacije (npr. željene postavke jezika i sl.),koje Vaš preglednik može reproducirati kada se vratite na web stranicu (ovisno o trajanju kolačića). Upotrebljavamo neophodne kolačiće za funkcionalnost web stranice. Neophodni su kako bi korištenje ove web stranice i njene osnovne usluge i značajke bile moguće. Bez ovih kolačića, na primjer, nećete moći pristupiti određenim sigurnim područjima ili pratiti svoju košaricu za online kupovinu. Ovi se kolačići ne mogu onemogućiti. Kada prvi put pristupite web stranici, pojavit će se natpis koji upozorava na postojanje kolačića i zatražiti Vašu suglasnost za njihovo prihvaćanje. Nastavkom pregledavanja web stranice, prihvaćate korištenje kolačića. Korisnik web stranice putem postavki svojeg web preglednika uvijek može samostalno regulirati (ograničiti ili onemogućiti) primanje kolačića. Napominjemo da onemogućavanje kolačića može utjecati na funkcionalnost i Vašu interakciju s web stranicom, te isključujemo svaku odgovornost za bilo kakav gubitak funkcionalnosti i/ili kvalitete sadržaja web stranice u svim slučajevima odabira regulacije primanja kolačića od strane korisnika. Dodatne informacije o konfiguriranju postavki preglednika za kolačiće možete pronaći na sljedećim linkovima: • https://support.mozilla.org/hr/kb/Privatno%20pretra%C5%BEivanje saznajte više o načinu privatnog pregledavanja i postavkama kolačića u Firefoxu • https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=hr za čitanje o načinu anonimnog načina i postavkama kolačića u pregledniku Google Chrome • https://support.microsoft.com/hr-hr/help/17479/windows-internet-explorer-11-change-security-privacy-settings pročitajte način rada “InPrivate” i postavke kolačića u pregledniku Internet Explorer • https://support.apple.com/kb/PH21411?viewlocale=hr_HR&locale=en_US za više informacija o modusu “Privatna navigacija” i postavkama kolačića u pregledniku Safari Korištenjem ovih web stranica smatrat će se da su korisnici u svakom trenutku upoznati i suglasni s uvjetima korištenja, uključujući odredbe o obradi i zaštiti osobnih podataka i mogućnostima u vezi s kolačićima.