O NAMA

hr

Tvrtka DOMENA DEA glavni je regionalni zastupnik vodećih EU proizvođača u branši profesionalne radne odjeće – FRISTADS, KANSAS i KUBLER, kao i A-CODE, branda koji je specijaliziran za rekreativni program, sport i slobodno vrijeme.

Navedeni proizvođači baziraju proizvodnju isključivo prema europskim standardima i normama ( sastav materijala, boja, svojstva, trajnost, – npr. EN ISO 20471, EN 343, EN 342, EN 1149 itd.) Posebna se pažnja posvećuje radnom odijelu kao cjelini i to od materijala i svih ostalih sastojaka (gumba, patenata, drukera itd.) koji su svi proizvedeni i zadovoljavaju EKO-TEX STANDARD 100 i garantiraju korisniku naših artikala da su kao takvi potpuno neškodljivi u zdravstvenom pogledu tijekom nošenja i potpuno ekološki prihvatljivi.

Razlozi zbog kojih se kupci odlučuju za naš prodajni asortiman :
• kvaliteta materijala (postupak sanforiranja, koji omogućava da tijekom korištenja/održavanja materijal ne mijenja boju, ne skuplja se itd.)
• gramatura materijala – mješavina 245, 260, 300 g/m2, pamuk 350, 375 g/m2 itd.
• način izrade, dvostruki-trostruki prošivi na najopterećenijim mjestima koji ne pucaju
• funkcionalnost, skladni krojevi sa svrhom što veće pokretljivosti, mnoštvo korisnih džepova kvalitetni patent zatvarači, gumbi, drukeri, kopče itd.
• općenito kompaktnost, čvrstoća
• i možda najvažniji razlog: VIŠESTRUKI VIJEK TRAJANJA

LET’S GET TO WORK

-FRISTADS

BRENDOVI

hrZastupamo etablirane, kvalitetne europske brendove, sa dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji.

FRISTADS

RADNA ODJEĆA

KANSAS

Industrijska odjeća

KÜBLER

Radna odjeća

NOVA KOLEKCIJA
KONTAKT