MATERIJALI

VRHUNSKA KVALITETA

MATERIJALI2018-08-09T09:59:16+00:00

Kvaliteta materijala

GORE-TEX

Trajno vodo-vjetro nepropusan materijal sa do sad najboljom poznatom karakteristikom propusnosti isparavanja prema van uslijed znojenja – aktivno diše.

WINDSTOPPER

Troslojni mikrofleece materijal, vjetronepropusan – aktivno diše.

COCONA

Brzosušeći materijal na bazi aktivnog ugljika dobivenog iz ljuske kokosovog oraha.
Transportira vlagu i neugodne mirise. Štiti od UV zraka.

POWER STRETCH

Fleece materijal koji aktivno diše i izolira toplinu. Održava tijelo toplim i suhim.

R A W

Fristads koncept odjeće “Rain And Work” sa Gore-Tex membranom.

Soft shell

Laminirani vodoodbojan materijal, klimatizira tijelo i visoke je elastičnosti.

Airtech

Vodo-vjetronepropusan materijal, istovremeno diše.

CoolMax

Dacron vlakno sa jedinstvenom karakteristikom transporta vlage sa površine tijela prema van, istovremeno diše.

Cordura

Vodoodbojan materijal, iznimno otporan na habanje i kidanje, proizvođač DuPont.

Rado ćemo odgovoriti na sva pitanja u vezi materijala i proizvoda!

KONTAKTIRAJ NAS!

Vrhunska kvaliteta

Svi proizvodi koje možete naručiti od nas rađeni su od vrhunskih materijala za profesionalnu radnu odjeću, što prije svega jamči kvalitetu, trajnost i sigurnost na radnom mjestu.

0
Proizvodi u ponudi
0
Zadovoljnih klijenata
0
Godina poslovanja

O našoj kvaliteti

KLIJENTI SU REKLI

Odlična suradnja i izuzetno kvalitetni proizvodi!

ERICSSON, ERICSSON NIKOLA TESLA

Profesionalna radna odjeća vrhunske kvalitete!

HAK, HRVATSKI AUTOKLUB
Ova web stranica koristi kolačiće radi boljeg korisničkog iskustva. Korištenjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića u skladu s uvjetima korištenja. Saznaj više. Saznaj više PRIHVAĆAM

Politika kolačića

Web stranica www.domena.hr koristi tzv. kolačiće (eng. „cookies“). Kolačići su male tekstualne datoteke koje generira poslužitelj web stranica i koje se putem web preglednika pohranjuju na uređaju korisnika, a kako bi se korisniku mogla pružiti što kvalitetnija usluga i sadržaji. Pohranjuju određene informacije (npr. željene postavke jezika i sl.),koje Vaš preglednik može reproducirati kada se vratite na web stranicu (ovisno o trajanju kolačića). Upotrebljavamo neophodne kolačiće za funkcionalnost web stranice. Neophodni su kako bi korištenje ove web stranice i njene osnovne usluge i značajke bile moguće. Bez ovih kolačića, na primjer, nećete moći pristupiti određenim sigurnim područjima ili pratiti svoju košaricu za online kupovinu. Ovi se kolačići ne mogu onemogućiti. Kada prvi put pristupite web stranici, pojavit će se natpis koji upozorava na postojanje kolačića i zatražiti Vašu suglasnost za njihovo prihvaćanje. Nastavkom pregledavanja web stranice, prihvaćate korištenje kolačića. Korisnik web stranice putem postavki svojeg web preglednika uvijek može samostalno regulirati (ograničiti ili onemogućiti) primanje kolačića. Napominjemo da onemogućavanje kolačića može utjecati na funkcionalnost i Vašu interakciju s web stranicom, te isključujemo svaku odgovornost za bilo kakav gubitak funkcionalnosti i/ili kvalitete sadržaja web stranice u svim slučajevima odabira regulacije primanja kolačića od strane korisnika. Dodatne informacije o konfiguriranju postavki preglednika za kolačiće možete pronaći na sljedećim linkovima: • https://support.mozilla.org/hr/kb/Privatno%20pretra%C5%BEivanje saznajte više o načinu privatnog pregledavanja i postavkama kolačića u Firefoxu • https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=hr za čitanje o načinu anonimnog načina i postavkama kolačića u pregledniku Google Chrome • https://support.microsoft.com/hr-hr/help/17479/windows-internet-explorer-11-change-security-privacy-settings pročitajte način rada “InPrivate” i postavke kolačića u pregledniku Internet Explorer • https://support.apple.com/kb/PH21411?viewlocale=hr_HR&locale=en_US za više informacija o modusu “Privatna navigacija” i postavkama kolačića u pregledniku Safari Korištenjem ovih web stranica smatrat će se da su korisnici u svakom trenutku upoznati i suglasni s uvjetima korištenja, uključujući odredbe o obradi i zaštiti osobnih podataka i mogućnostima u vezi s kolačićima.