KÜBLER

RADNA ODJEĆA

KÜBLER2018-11-13T18:43:06+00:00

PROFESIONALNA RADNA ODJEĆA KÜBLER

hr

Zastupamo njemačkog proizvođača radne odjeće KUBLER

KUBLER oduvijek teži razlici, razlici u proizvodima. Izazovi i želja za usavršavanjem proizvoda je svakodnevna, zapravo već od 1956. godine.
Parnerima i korisnicima nudi radnu odjeću koja rad čini sigurnijim, lakšim i ugodnijim. KÜBLER je danas jedan od vodećih dobavljača radne odjeće u Njemačkoj.
Prilikom razvijanja proizvoda KÜBLER blisko surađuje s korisnicima kako bi pronašli zajednička rješenja, koja doista stvaraju dodanu vrijednost u praksi.
Koristeći suvremeni dizajn i visoku razinu udobnosti, proizvodi radnu odjeću koja je desetljećima pouzdana diljem svijeta, od malih tvrtki do lidera globalnih tržišta.

KUBLER RADNA ODJEĆA: Internacionalna brošura  
Preuzmi brošuru ovdje!

hr

POGLEDAJ KATALOG PROIZVODA!
POGLEDAJ KATALOG PROIZVODA!

Želite više informacija ?

UKOLIKO ŽELITE VIŠE KATALOGA, VIŠE INFORMACIJA O PROIZVODIMA, CJENAMA POŠALJITE NAM UPIT ILI ZAHTIJEV ZA PONUDU.

ŽELIM PONUDU
Ova web stranica koristi kolačiće radi boljeg korisničkog iskustva. Korištenjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića u skladu s uvjetima korištenja. Saznaj više. Saznaj više PRIHVAĆAM

Politika kolačića

Web stranica www.domena.hr koristi tzv. kolačiće (eng. „cookies“). Kolačići su male tekstualne datoteke koje generira poslužitelj web stranica i koje se putem web preglednika pohranjuju na uređaju korisnika, a kako bi se korisniku mogla pružiti što kvalitetnija usluga i sadržaji. Pohranjuju određene informacije (npr. željene postavke jezika i sl.),koje Vaš preglednik može reproducirati kada se vratite na web stranicu (ovisno o trajanju kolačića). Upotrebljavamo neophodne kolačiće za funkcionalnost web stranice. Neophodni su kako bi korištenje ove web stranice i njene osnovne usluge i značajke bile moguće. Bez ovih kolačića, na primjer, nećete moći pristupiti određenim sigurnim područjima ili pratiti svoju košaricu za online kupovinu. Ovi se kolačići ne mogu onemogućiti. Kada prvi put pristupite web stranici, pojavit će se natpis koji upozorava na postojanje kolačića i zatražiti Vašu suglasnost za njihovo prihvaćanje. Nastavkom pregledavanja web stranice, prihvaćate korištenje kolačića. Korisnik web stranice putem postavki svojeg web preglednika uvijek može samostalno regulirati (ograničiti ili onemogućiti) primanje kolačića. Napominjemo da onemogućavanje kolačića može utjecati na funkcionalnost i Vašu interakciju s web stranicom, te isključujemo svaku odgovornost za bilo kakav gubitak funkcionalnosti i/ili kvalitete sadržaja web stranice u svim slučajevima odabira regulacije primanja kolačića od strane korisnika. Dodatne informacije o konfiguriranju postavki preglednika za kolačiće možete pronaći na sljedećim linkovima: • https://support.mozilla.org/hr/kb/Privatno%20pretra%C5%BEivanje saznajte više o načinu privatnog pregledavanja i postavkama kolačića u Firefoxu • https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=hr za čitanje o načinu anonimnog načina i postavkama kolačića u pregledniku Google Chrome • https://support.microsoft.com/hr-hr/help/17479/windows-internet-explorer-11-change-security-privacy-settings pročitajte način rada “InPrivate” i postavke kolačića u pregledniku Internet Explorer • https://support.apple.com/kb/PH21411?viewlocale=hr_HR&locale=en_US za više informacija o modusu “Privatna navigacija” i postavkama kolačića u pregledniku Safari Korištenjem ovih web stranica smatrat će se da su korisnici u svakom trenutku upoznati i suglasni s uvjetima korištenja, uključujući odredbe o obradi i zaštiti osobnih podataka i mogućnostima u vezi s kolačićima.