A CODE kolekcija 2018/2019

hr

Duge, jarke ljetne noći. Hladni tamni zimski mjeseci. Klima koja se mijenja između mediteranske topline i polarne hladnoće. Nije ni čudo da su skandinavske zemlje avangarda u izradi odjeće sa velikim zahtjevima za funkcionalnost, u svim vremenskim uvjetima.
Tamo gdje drugi koriste detalje za ukrašavanje, skandinavci posvećuju svoju energiju detaljima s praktičnim značajkama, a na prvom mjestu uvijek je funkcionalnost pri nošenju.
Mijenjanje godišnjih doba naučilo nas je modificirati odjeću, kuće, automobile, naš cijeli živo,  prema novim uvjetima kako se mijenja temperatura i vremenske prilike. Sve to imamo u vidu prilikom dizajniranja A-code kolekcije. Mi dizajniramo aktivnu odjeću za aktivne tvrtke – ActiveWear. Odjevni predmeti moraju vas prilagoditi svim temperaturama, održavajući vas hladnim kad je vruće i grijući vas kad je hladno. A-code Vam daje ono nešto….. malo više!

IZ KATALOGA A CODE 2018/2019

hr

POGLEDAJ KATALOG PROIZVODA!

Prelistaj katalog!

KATALOG MOŽETE PRELISTATI ONLINE, PREUZETI SA WEBA NA SVOJE RAČUNALO ILI GENERIRATI ONLINE  VLASTITI KATALOG, PA GA POSPREMITI NA SVOJE RAČUNALO.

PRELISTAJ KATALOG!
PREUZMI KATALOG!
KREIRAJ KATALOG!