WEB SITE SPECIJALIZIRAN ZA RADNU ODJEĆU I ODJEĆU ZA EKSTREMNE UVJETE Početna |  Reference |  Materijali |  Novosti |  Kontakt
Gen Y

Gen Y

Sa Gen Y kolekcijom, Kansas i Fristads otklonili su tradicionalno poimanje radne odjeće i ovaj proizvodni program namijenjen je onima koji žele imati vlastiti stil.

Krojevi i materijali su moderni, a izbor boja je nov i drugačiji: Deep Navy, Camouflage Green i Cool Dark Grey - sve osnaženo jakim kontrastom boja.

Radne hlače Gen Y kolekcije, navedimo kao primjer, dizajnirane su prikladno i nude istu udobnost kao i svi drugi slični proizvodi iz Fristads-Kansas asortimana, ali pored toga, imaju sedlast kroj, unaprijed posebno oblikovano područje koljena, te spuštene džepove.

Majice s kapuljačom, majice bez rukava, 3/4 hlače i kape "army" stila daju kolekciji dodatnu čar, a zaštitne cipele u kontrastnoj limeta zelenoj boji upotpunjavaju kolekciju.

Naravno, pri tome nismo promijenili kvalitetu, niz praktičnih džepova i sve ostale fine detalje koji su poznati u našoj Fristads-Kansas ponudi.

KATALOG

Radna odjeća iz kolekcije "GEN Y" za sezonu 2016!