WEB SITE SPECIJALIZIRAN ZA RADNU ODJEĆU I ODJEĆU ZA EKSTREMNE UVJETE Početna |  Reference |  Materijali |  Novosti |  Kontakt

A CODE

A CODE

Radimo zajedno!

Duge, jarke ljetne noći. Hladni tamni zimski mjeseci. Klima koja se mijenja između mediteranske topline i polarne hladnoće. Nije ni čudo da su skandinavske zemlje avangarda u izradi odjeće s velikim zahtjevima za funkcionalnost u svim vremenskim uvjetima.

Tamo gdje drugi koriste detalje za ukrašavanje, Skandinavci posvećuju svoju energiju detaljima s praktičnim značajkama, a na prvom mjestu uvijek je funkcionalnost pri nošenju.

Mijenjanje godišnjih doba naučilo nas je modificirati našu odjeću, kuće, automobile, naš cijeli život prema novim uvjetima kako se mijenja temperatura i vremenske prilike. Sve to imamo u vidu prilikom dizajniranja naše A-code kolekcije. Mi dizajniramo aktivnu odjeću za aktivne tvrtke - ActiveWear. Odjevni predmeti moraju vas prilagoditi svim temperaturama, održavajući vas hladnim kad je vruće i grijući vas kad je hladno. A-code daje vama i vašoj tvrtki ono nešto..... malo više!

U novoj kolekciji A-code za sezonu 2016 pogledajte i izaberite iz bogate ponude: polo majice, majice, kardigane (hoodice), fleece jakne, hlače, odjeću za vjetrovite, hladne i kišne uvijete, donje rublje i dodatke odjeći.


POGLEDAJTE NOVI KATALOG A CODE 2016

PRELISTAJTE NOVI KATALOG 2016!